Amerikai foci tábor

2017. június 09., 13:38

 Kedves Szülők, kedves Diákok!

 

Magyarországon is egyre népszerűbbek az amerikai sportok. 2017-ben a Széchenyi István Gimnázium Radnóti utcai telephelyén lehetőség lesz kicsit jobban megismerkedni ezek közül is a legnépszerűbbel, az amerikai focival.

 

2017. július 10-14. között, Amerikából öt önkéntes edző érkezik, akik a legmagasabban rangsorolt bajnokságokban játszottak és edzősködnek jelenleg is. Az edzők a Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével és segítségével érkeznek, munkájukat tolmácsok támogatásával végzik majd.

A táborban a játék alapjainak elsajátítása mellet a stratégiával is megismerkedhetnek a részvevők, és emellett még remek lehetőség nyílik az angol nyelv gyakorlására is. Minden sporteszközt a tábor biztosít a résztvevőknek. A tábor egy szülők számára is nyitott bemutató gálamérkőzéssel zárul.

A jelentkezőket a 12-15 évesek közül várjuk. A hatékony lebonyolítás miatt csak az első 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, ezért javasoljuk, hogy minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, legkésőbb június 15-ig.

A tábor helyszíne: a Széchenyi István Gimnázium Radnóti utcai telephelye (Pécs, Radnóti utca 2.)

A tábor időpontja: 2017. július 10-14, hétfőtől-péntekig, 9.00-15.00-óráig

Jelentkezés menete:

1. rostas.peter@szechenyi.hu email címre, név, osztály, email, telefonszám megadásával kell egy üzenetet küldeni június 15-ig.

2. A tábor díját a válasz emailben megadott számlaszámra legkésőbb június 23-ig át kell utalni. A jelentkezés csak ezzel válik teljessé.

A tábor teljes költsége 7000 forint, ami magában foglalja az étkezést (ebéd, uzsonna) is.

Bővebb információ: Rostás Péter  a  0620-775-8192 telefonszámon vagy rostas.peter@szechenyi.hu email címen.